گیاه قهوه درختی همیشه سبز است که از خانواده روناسیان می باشد. این درخت در مناطقی با آب فراوان و آب و هوای گرمسیر رشد می کند.
برای کشت قهوه از دو روش استفاده می کنند:
اولین روش که بازدهی چندان مطلوبی ندارد، روش سنتی است، به این صورت که در ابتدای فصولی که بارندگی در آن ها رواج دارد، به تعداد بیست دانه در حفره هایی می کارند ولی حداقل نیمی از آن ها جوانه نمی زنند.
اما در روشی دیگر که بازدهی آن نسبت به روش قبل بیشتر است این گونه عمل می کنند که:
دانه ها را در گلخانه پرورش می دهند تا جوانه زده و بعد از بازه زمانی شش الی دوازده ماه به محل مورد نظر برای کشت انتقال می دهند.
شروع گل دهی این گیاهان حدودا سه الی چهار سال زمان می برد و بعد از گذشت پنج سال می توان برداشت محصول داشت. همچنین درخت قهوه، شکوفه هایaی مشابه گل یاسمن دارد.
دانه های قهوه همان طور که در تصویر مشاهده می کنید بر روی این درخت به صورت خوشه قرار گرفته اند.
مطلب بالا و سایر مطالب به صورت کامل در سایت کافی استور قرار دارد
منبع مطالب:
سایت فروش آنلاین قهوه تازه "کافی استور"
برای تهیه اسپرسو به وسیله موکاپات، آب را در مخزن زیرین و پودر قهوه تان (تازه باشد) را در مخزن میانی بریزید و موکاپات را روی شعله ملایم قرار دهید. قهوه نهایی در مخزن بالایی تشکیل می شود.
بعد از بالا آمدن کامل اسپرسو در مخزن بالایی، آن را در فنجان تان بریزید و میل کنید.
برای تهیه یک شات اسپرسو حرفه ای توضیحات کامل بر روی سایت کافی استور قرار داده شده است.
منبع مطالب:
سایت فروش آنلاین قهوه تازه "کافی استور"