آموزش و خواندنی های قهوه

لمس طعم و بو
آموزش و خواندنی های قهوه

فروش آنلاین قهوه تازه رست و تازه آسیاب کافی استور در سایت coffeestore.ir

پیوندهای روزانه
  • ۰
  • ۰

از مزرعه به فنجااان

بخش سوم (بخش پایانی)

میوه قهوه

اکنون چه اتفاقاتی برای این دانه ها می افتد؟

 

کلمه کمی ناآشنا "رست-roast"، فرآیندی است که دسترسی ما به نوشیدنی را فراهم می کند.

کمی واضح تر: دان های قهوه را توسط دستگاه های رستر قهوه، رست یا تفت می دهند تا طعم و عطر آن برای تهیه نوشیدنی مناسب باشد که این فرآیند، تغییر اندازه، شکل، رنگ و عطر قهوه را به همراه دارد.

پس از فرآیند رست، دان قهوه آسیاب می شود و به مشتریان پودر قهوه تازه تحویل داده می شود. بعضا افرادی  دان قهوه را خریداری کرده و خود آن را آسیاب می کنند.

 

لینک مطلب کامل در سایت کافی استور

 

منبع مطالب:

سایت فروش آنلاین قهوه تازه "کافی استور"

http://coffeestore.ir

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی