آموزش و خواندنی های قهوه

لمس طعم و بو
آموزش و خواندنی های قهوه

فروش آنلاین قهوه تازه رست و تازه آسیاب کافی استور در سایت coffeestore.ir

پیوندهای روزانه
  • ۰
  • ۰

بخش دوم

اجزاء فرنچ پرس:

 

فرنچ پرس

 

-استند که پایه دستگاه محسوب می شود

مخزن شیشه ای یا گاها فلزی که محل تشکیل قهوه نهایی است

درب، اهرم و صافی: این سه قسمت به یکدیگر متصل اند، اهرم برای جداسازی پودر قهوه از نوشیدنی که این جداسازی به کمک صافی انجام می گیرد

 

مطلب را به صورت کامل در سایت کافی استور مطالعه فرمایید

 

منبع مطالب:

سایت فروش آنلاین قهوه تازه "کافی استور"

http://coffeestore.ir

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی