آموزش و خواندنی های قهوه

لمس طعم و بو
آموزش و خواندنی های قهوه

فروش آنلاین قهوه تازه رست و تازه آسیاب کافی استور در سایت coffeestore.ir

پیوندهای روزانه
  • ۰
  • ۰

غلظت اسپرسوی خود را کاهش دهید تا به آمریکانو برسید!!!

 قهوه آمریکانو

تاریخچه تشکیل این نوشیدنی به بعد از جنگ جهانی دوم باز می گردد:

نوشیدنی که در ابتدا بین سربازان آمریکایی بعد از جنگ جهانی دوم رایج شد. به این گونه که آن ها برای رقیق تر کردن و البته افزایش حجم قهوه شان آب داغ به آن اضافه می کردند و سپس آن را می نوشیدند.

در آمریکا ترتیب در ترکیب آب داغ و اسپرسو اهمیت چندانی ندارد یعنی اگر آب داغ را اول و سپس اسپرسو یا بالعکس، نوشیدنی همان آمریکانو خواهد بود اما در سایر کشور ها اگر اسپرسو به آب اضافه شود نوشیدنی نهایی لانگ بلاک (long black) خواهد شد.

 

زمانیکه اسپرسو به آب داغ اضافه شود، فوم اسپرسو بر روی نوشیدنی خواهد ماند.

 

مطلب به صورت کامل

 

منبع مطالب:

سایت فروش آنلاین قهوه تازه "کافی استور"

http://coffeestore.ir

  • ۹۵/۰۴/۰۷
  • رضا حسینی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی