جدا از این که این قهوه ها در انواع عربیکا و روبوستا و لیبریکا متفاوتند، از نظر کشورهای تولید کننده نیز تفاوت هایی ایجاد می شود که در ویژگی های دانه موثر است، برای مثال:
عربیکا کنیا = دانه عربیکایی که در کنیا کشت می شود.
روبوستا اندونزی = دانه روبوستایی که در اندونزی کشت می شود.
این کشورها ظاهر، طعم و ... دانه را تحت تاثیر خود قرار می دهند و قهوه دوستان نیز بعضا از قهوه های یک کشور خاص استفاده می کنند.
این را نیز بدانیم که:
وقتی نام از قهوه فرانسه یا قهوه ترک برده می شود، اشاره به نوعی از درست کردن قهوه دارد(تهیه شدن در ظرف مخصوص خود، درجه آسیاب مورد نیاز، دمای آب و ...) بعضا به اشتباه خوانده می شود که قهوه فرانسه متعلق به کشور فرانسه است.
مطلب را به صورت کامل در سایت بیابید:
مطلب را به صورت کامل در سایت کافی استور قرار داده ایم:
Coffeestore.ir
کانال کافی استور
coffeestore