آموزش و خواندنی های قهوه

لمس طعم و بو
آموزش و خواندنی های قهوه

فروش آنلاین قهوه تازه رست و تازه آسیاب کافی استور در سایت coffeestore.ir

پیوندهای روزانه
  • ۰
  • ۰

بخش اول


حالا نوبت به شرح  4/1 جهانی شده است. ( یک چهارم از قهوه جهان)
دانه های روبوستا حدود سی درصد از قهوه های مصرفی جهان را تشکیل می دهند.

تنه هایی تنومند و قدرتمند، ویژگی هایی هستند که این درختان را قادر می کنند تا در شرایط سخت و نا مناسب، هم چنان استوار بمانند و آسیبی نبینند.

میوه های این درخت که بعد ها به نوشیدنی تبدیل می شود دارای ویژگی هایی است:
کافئین بالا
-عطری تلخ
-عطری کم
-تلخی زیاد

مطلب را به صورت کامل در سایت کافی استور بخوانید



نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی