آموزش و خواندنی های قهوه

لمس طعم و بو
آموزش و خواندنی های قهوه

فروش آنلاین قهوه تازه رست و تازه آسیاب کافی استور در سایت coffeestore.ir

پیوندهای روزانه
  • ۰
  • ۰

لاته-بخش دوم

برای تهیه حال یک شات اسپرسو از دستگاه یا موکاپات بگیرید.
شیر سردتان را بخار دهید(البته اگر دستگاه اسپرسوسازتان این قابلیت را ندارد باید ابتدا مطلب انواع روش های کف دادن شیر را بخوانید).
حالا شیر بخار داده شده را به اسپرسو اضافه کنید، این بخش سخت ترین مرحله تهیه لاته آرت است.

لاته



درست است حتما می گویید پس چرا نوشیدنی ما شبیه این عکس ها نیست؟!
پاسخ روشن است، این لاته ها توسط باریستاهای حرفه ای درست شده اند که مدت ها به تمرین مشغول بوده اند.

لینک مطلب کامل در سایت کافی استور


منبع مطالب:

سایت فروش آنلاین قهوه تازه "کافی استور"

http://coffeestore.ir

  • ۹۵/۰۴/۱۵
  • رضا حسینی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی